BALTA - viens no Latvijas daudzbērnu ģimeņu vidū novērtētākajiem uzņēmumiem

07.11.2018

Novembra sākumā sirsnīgā gaisotnē tika aizvadīts Latvijas Goda ģimenes apliecības “3+ Ģimenes karte” programmas dalībnieku godināšanas pasākums. 20 īpaši godināto Latvijas uzņēmumu vidū iekļuva arī BALTA, un pasākumā apbalvojumu uzņēmuma vārdā saņēma BALTA Atlīdzību direktors Ingus Savickis. 

Sabiedrības integrācijas fonds no 2016. gada īsteno valsts atbalsta programmu "Latvijas Goda ģimenes apliecība "3+ Ģimenes karte"". Šī ir programma, kas valsts līmenī atbalsta daudzbērnu ģimenes (ģimenes, kurās aug 3 un vairāk bērni). Programmas mērķis ir piesaistīt uzņēmējus, valsts un pašvaldību iestādes, kas sniedz priekšrocības (atvieglojumus) dažādu pakalpojumu saņemšanā daudzbērnu ģimenēm, tādējādi samazinot ģimeņu ikdienas izdevumus un veicinot labklājību

Latvijas Goda ģimenes apliecība “3+ Ģimenes karte” ir valsts veidota atbalsta programma daudzbērnu ģimenēm, kas reizē kalpo arī kā apliecinošs dokuments tam, ka ģimenē aug trīs un vairāk bērni vecumā līdz astoņpadsmit gadiem, kā arī pilngadīgas personas, kuras nav sasniegušas 24 gadu vecumu, ja tās iegūst vispārējo, profesionālo vai augstāko izglītību. Šīs kartes īpašniekiem ir iespēja saņemt atlaides, izmantojot pakalpojumus, kurus piedāvā valsts un privātie uzņēmumi Latvijā.

Programmā kopš tās sākuma 2015.gadā ir iesaistījušies jau vairāk kā 270 uzņēmēji no Latvijas. Kopš 2017. gada decembra tiek izsniegtas arī bērnu kartes - šogad izdotas jau teju 18 000.

Plašāku informāciju par programmu iespējams iegūt, apmeklējot interneta vietni www.godagimene.lv.

Atpakaļ

Sazinies ar mums

Klientu apkalpošanas vietas un sadarbības autoservisi

Nepieciešama palīdzība vai atbilde uz jautājumu? Mūsu speciālisti palīdzēs un sniegs atbildi pēc iespējas ātrāk. Informācija par citiem saziņas veidiem un atsauksmju apstrādi atrodama šeit.

Datnes izmērs nedrīkst pārsniegt 10 MB.
Atļautie datņu veidi: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt xls xlsx ods zip csv htm edoc.

Nepieciešama palīdzība vai atbilde uz jautājumu?Mūsu speciālisti palīdzēs un sniegs atbildi pēc iespējas ātrāk - ne vēlāk kā 2 darba dienu laikā. Informācija par citiem saziņas veidiem un atsauksmju apstrādi atrodama šeit.

  • Karte Saraksts

    Sazinies ar mums izmantojot WhatsApp, darba dienās no 8:00 – 18:00.

    Spied šeit vai pievieno tālruņa numuru +371 275 222 75 saviem kontaktiem.

    Ja noticis negadījums, izsauc palīdzību uz ceļa spiežot šeit.
    Palīdzību uz ceļa vēl joprojām varēsi pieteikt arī zvanot 675 333 75

    *Pārliecinies, ka Tavā auto apdrošināšanas polisē ir iekļauts risks “Palīdzība uz ceļa”.