BALTA - viens no Latvijas daudzbērnu ģimeņu vidū novērtētākajiem uzņēmumiem

07.11.2018

Novembra sākumā sirsnīgā gaisotnē tika aizvadīts Latvijas Goda ģimenes apliecības “3+ Ģimenes karte” programmas dalībnieku godināšanas pasākums. 20 īpaši godināto Latvijas uzņēmumu vidū iekļuva arī BALTA, un pasākumā apbalvojumu uzņēmuma vārdā saņēma BALTA Atlīdzību direktors Ingus Savickis. 

Sabiedrības integrācijas fonds no 2016. gada īsteno valsts atbalsta programmu "Latvijas Goda ģimenes apliecība "3+ Ģimenes karte"". Šī ir programma, kas valsts līmenī atbalsta daudzbērnu ģimenes (ģimenes, kurās aug 3 un vairāk bērni). Programmas mērķis ir piesaistīt uzņēmējus, valsts un pašvaldību iestādes, kas sniedz priekšrocības (atvieglojumus) dažādu pakalpojumu saņemšanā daudzbērnu ģimenēm, tādējādi samazinot ģimeņu ikdienas izdevumus un veicinot labklājību

Latvijas Goda ģimenes apliecība “3+ Ģimenes karte” ir valsts veidota atbalsta programma daudzbērnu ģimenēm, kas reizē kalpo arī kā apliecinošs dokuments tam, ka ģimenē aug trīs un vairāk bērni vecumā līdz astoņpadsmit gadiem, kā arī pilngadīgas personas, kuras nav sasniegušas 24 gadu vecumu, ja tās iegūst vispārējo, profesionālo vai augstāko izglītību. Šīs kartes īpašniekiem ir iespēja saņemt atlaides, izmantojot pakalpojumus, kurus piedāvā valsts un privātie uzņēmumi Latvijā.

Programmā kopš tās sākuma 2015.gadā ir iesaistījušies jau vairāk kā 270 uzņēmēji no Latvijas. Kopš 2017. gada decembra tiek izsniegtas arī bērnu kartes - šogad izdotas jau teju 18 000.

Plašāku informāciju par programmu iespējams iegūt, apmeklējot interneta vietni www.godagimene.lv.

назад

Связаться с нами

Найди центр обслуживания или автосервис
  • КАРТА СПИСОК

    Свяжитесь с нами через WhatsApp в будние дни с 8:00 до 18:00.

    Нажмите здесь или добавьте номер телефона +371 275 222 75 к своим контактам.

    Если случилось дорожное происшествие, вызовите помощь на дороге, нажав здесь.
    Так же помощь на дороге вы по-прежнему можете вызвать, позвонив по телефону 675 333 75.

    *Убедитесь, что в вашем полисе KASKO включен риск «Помощь на дороге».