Juta BALTA komandai pievienojās 2016. gadā un kopš 2018. gada pilda Mārketinga, komunikācijas un klientu departamenta direktores amata pienākumus.

Jutai ir vairāk nekā 18 gadu pieredze komunikācijas, zīmola vadības un mārketinga nozarē privātajā un valsts sektorā. Profesionālās darbības laikā Juta realizējusi virkni sabiedrības informēšanas kampaņu, izstrādājusi komunikācijas un mārketinga stratēģijas dažādu nozaru uzņēmumiem un nodrošinājusi šo stratēģiju veiksmīgu ieviešanu. Pēdējo piecu gadu laikā profesionālās zināšanas stiprinātas klientu pieredzes un ilgtspējas aspektos, kas ir Jutas atbildības joma arī apdrošināšanas sabiedrībā BALTA.

Juta ieguvusi bakalaura grādus komunikācijas zinātnē un uzņēmējdarbībā un vadībā, kā arī absolvējusi maģistrantūras studijas sociotehnisku sistēmu modelēšanā. Teorētiskās zināšanas papildinātas arī Zviedrijā, padziļināti apgūstot starpkultūru komunikāciju.

Sazinies ar mums

Klientu apkalpošanas vietas un sadarbības autoservisi

Nepieciešama palīdzība vai atbilde uz jautājumu? Mūsu speciālisti palīdzēs un sniegs atbildi pēc iespējas ātrāk. Informācija par citiem saziņas veidiem un atsauksmju apstrādi atrodama šeit.

Datnes izmērs nedrīkst pārsniegt 10 MB.
Atļautie datņu veidi: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt xls xlsx ods zip csv htm edoc.

Nepieciešama palīdzība vai atbilde uz jautājumu?Mūsu speciālisti palīdzēs un sniegs atbildi pēc iespējas ātrāk - ne vēlāk kā 2 darba dienu laikā. Informācija par citiem saziņas veidiem un atsauksmju apstrādi atrodama šeit.

  • Karte Saraksts

    Sazinies ar mums izmantojot WhatsApp, darba dienās no 8:00 – 18:00.

    Spied šeit vai pievieno tālruņa numuru +371 275 222 75 saviem kontaktiem.

    Ja noticis negadījums, izsauc palīdzību uz ceļa spiežot šeit.
    Palīdzību uz ceļa vēl joprojām varēsi pieteikt arī zvanot 675 333 75

    *Pārliecinies, ka Tavā auto apdrošināšanas polisē ir iekļauts risks “Palīdzība uz ceļa”.