BALTA apdrošina visus „Krastu mačs” dalībniekus

17.08.2017

Jau šajā nedēļas nogalē, 19.–20. augustā, Rīgas svētku ietvaros norisināsies astotais diennakts basketbola maratons "Krastu mačs". Atbalstot aktīvu dzīvesveidu un rūpes par veselību un drošību, apdrošināšanas sabiedrība BALTA (PZU grupa) visiem „Krastu mača" dalībniekiem spēles laikā nodrošinās nelaimes gadījumu apdrošināšanu 5000 eiro vērtībā. 

„Mēs kā apdrošinātāji saprotam – aktīvi sportojot, var gadīties visādi, tāpēc arī šogad BALTA parūpēsies par „Krastu mača” dalībnieku sirdsmieru, spēles laikā nodrošinot nelaimes gadījumu apdrošināšanu 5000 eiro vērtībā katram dalībniekam. Vēlam visiem pozitīvu cīņas sparu un aicinām atcerēties, ka drošībai vienmēr jābūt pirmajā vietā!” komentē BALTA Korporatīvā segmenta pārdošanas direktors Mārtiņš Rozentāls.

„Krastu mača" organizators un idejas autors Edgars Jaunups: „Apdrošināšanas sabiedrība BALTA jau vairāku gadu garumā ir pierādījusi sevi kā kompānija, kas atbalsta aktīvu dzīvesveidu un sportu – gan profesionālo, gan tautas. Līdz ar to tā arī precīzi zina katra atbalstītā pasākuma aktuālos jautājumus un no savas puses spēj dot vislabāko ieguldījumu un nepieciešamo atbalstu; tā tas ir arī „Krastu mačā”. Mēs ļoti novērtējam BALTA sniegto nelaimes gadījumu apdrošināšanu katram pasākuma dalībniekam – tas ir brīvdabas turnīrs, kas notiek visu diennakti un jebkuros laika apstākļos. Vienmēr aicinām dalībniekus apzināties ar to saistītos riskus, tomēr arī no savas puses vēlamies darīt visu iespējamo, lai rūpētos par viņu drošību.”

Diennakts basketbola maratons „Krastu mačs” tiks atklāts 19. augustā pulksten 15.00 ar basketbola kluba „VEF Rīga” spēli pret „Ghetto Family”, pusnaktī laukumā dosies mūziķi un aktieri, bet svētdien, 20. augustā, turnīru noslēgs politiķu spēle. Turnīru organizē basketbola klubs „VEF Rīga”.

Par apdrošinātāju BALTA
Saskaņā ar BALTA veikto aprēķinu, kas balstīts uz FKTK, Lietuvas Apdrošināšanas uzraudzības komisijas, Igaunijas statistikas departamenta un apdrošinātāju gada pārskatu datiem, BALTA ir nedzīvības apdrošināšanas tirgus līderis Latvijā. Latvijas iedzīvotāji 14 gadu laikā novērtējuši BALTA kā godīgāko apdrošinātāju, liecina LETA un SKDS veiktā aptauja. BALTA ietilpst PZU GRUPĀ, kas ir viens no līderiem Centrālās un Austrumeiropas apdrošināšanas tirgū. PZU ir uzņēmums ar 200 gadus ilgu pieredzi apdrošināšanā un lepojas ar vairāk nekā 16 miljonu klientu uzticību Polijā. 2016. gada pirmajos trīs ceturkšņos PZU GRUPA parakstīja 3,4 miljardu eiro lielas apdrošināšanas prēmijas. Plašāka informācija internetā http://www.pzu.pl/relacje-inwestorskie.

Papildu informācija:
Juta Šteinerte,
BALTA Korporatīvās komunikācijas vadītāja
Tel.: +371 26 45 64 44
E-pasts: juta.steinerte@balta.lv

назад

Связаться с нами

Найди центр обслуживания или автосервис
  • КАРТА СПИСОК

    Свяжитесь с нами через WhatsApp в будние дни с 8:00 до 18:00.

    Нажмите здесь или добавьте номер телефона +371 275 222 75 к своим контактам.

    Если случилось дорожное происшествие, вызовите помощь на дороге, нажав здесь.
    Так же помощь на дороге вы по-прежнему можете вызвать, позвонив по телефону 675 333 75.

    *Убедитесь, что в вашем полисе KASKO включен риск «Помощь на дороге».