Informācija par veselības apdrošināšanas programmas SPORTS kompensēšanu pakalpojumu nepieejamības laikā

11.01.2021

Lai mazinātu Covid-19 vīrusa izplatību, Latvijā ārkārtas stāvokļa laikā ir ieviestas epidemioloģiskās drošības prasības un pasākumi dažādās nozarēs. Tajā skaitā sporta klubu darbībā kopš 2020. gada 21. decembra ir spēkā īpaši ierobežojošie pasākumi. Mēs, BALTA, sekojam līdzi situācijas izmaiņām un turpinām būt kopā ar mūsu klientiem. Tāpēc rūpēs par mūsu klientu drošību esam paplašinājuši sporta pakalpojumu saņemšanas nosacījumus.

Sporta klubu pakalpojumu nepieejamības laikā BALTA piedāvā klientiem iespēju neizmantoto sporta programmas pakalpojumu limitu par šo pakalpojumu nepieejamības periodu “pārcelt” uz vēlāku laiku, kad tie būs atkal pieejami atbilstoši epidemioloģiskās situācijas drošības prasībām.

Proti, neizmantoto sporta programmas limitu par pakalpojumu nepieejamības periodu kopš pastiprināto drošības pasākumu izsludināšanas 2020. gada 21. decembrī (kas iekļausies veselības apdrošināšanas kartes darbības laikā) varēs izmantot pēc šī stāvokļa atcelšanas laika posmā, kas ir divkāršs šī nepieejamības perioda ilgums. Tai skaitā arī pēc veselības apdrošināšanas kartes darbības beigām, ja kartes darbība ir pagarināta bez pārtraukuma (noslēgts jauns veselības apdrošināšanas līgums).

Ja veselības apdrošināšanas līgums nav noslēgts (atjaunots), tad “pārceltā” sporta programmas limita izmantošanas laiks papildus iepriekš minētajam nevar būt vēlāks kā veselības apdrošināšanas kartes darbības beigu datums.

Atlīdzība par šādu sporta programmas “pārceltā” limita izmantošanu jāiesniedz  www.balta.lv un pieteikumā laukā “Komentāri” jānorāda – “limits par pakalpojumu nepieejamības periodu”. 

Tāpat BALTA klienti aicināti iesniegt atlīdzību pieteikumus, ja to Latvijas Republikā reģistrētie sporta klubi šajā periodā raduši individuālu pakalpojumu nodrošināšanas iespēju vai grupu nodarbības notiek ārpus telpām.

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar mums sev ērtākajā veidā attālināti!

Atpakaļ

Sazinies ar mums

Klientu apkalpošanas vietas un sadarbības autoservisi

Nepieciešama palīdzība vai atbilde uz jautājumu? Mūsu speciālisti palīdzēs un sniegs atbildi pēc iespējas ātrāk. Informācija par citiem saziņas veidiem un atsauksmju apstrādi atrodama šeit.

Datnes izmērs nedrīkst pārsniegt 10 MB.
Atļautie datņu veidi: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt xls xlsx ods zip csv htm edoc.

Nepieciešama palīdzība vai atbilde uz jautājumu?Mūsu speciālisti palīdzēs un sniegs atbildi pēc iespējas ātrāk - ne vēlāk kā 2 darba dienu laikā. Informācija par citiem saziņas veidiem un atsauksmju apstrādi atrodama šeit.

  • Karte Saraksts

    Sazinies ar mums izmantojot WhatsApp, darba dienās no 8:00 – 18:00.

    Spied šeit vai pievieno tālruņa numuru +371 275 222 75 saviem kontaktiem.

    Ja noticis negadījums, izsauc palīdzību uz ceļa spiežot šeit.
    Palīdzību uz ceļa vēl joprojām varēsi pieteikt arī zvanot 675 333 75

    *Pārliecinies, ka Tavā auto apdrošināšanas polisē ir iekļauts risks “Palīdzība uz ceļa”.