Valdes loceklis Arūns Rumsks (Arūnas Rumskas) BALTA komandai pievienojies 2020. gada jūlijā, pārņemot finanšu direktora amatu un uzņēmuma finanšu pārraudzības funkcijas.

Arūnam ir vairāk nekā 24 gadu pieredze apdrošināšanas nozarē. Pirms pievienošanās BALTA komandai Arūns 18 gadus ieņēmis vadošus amatus britu apdrošināšanas kompānijas Aviva filiālēs Lietuvā un Polijā. Viņš bijis arī valdes priekšsēdētājs uzņēmumā, kas sniedz aktuāru pakalpojumus uzņēmumiem visā pasaulē.

Arūns ieguvis augstāko izglītību ekonomikā un biznesa vadībā Viļņas Universitātē un Vītauta Dižā (Vytautas Magnus) universitātē Kauņā, uzņēmējdarbības vadības maģistra grādu Baltijas Vadības institūtā Viļņā, Varšavas universitātes Aktuāru skolas diplomu un vairākus citus diplomus.

Sazinies ar mums

Klientu apkalpošanas vietas un sadarbības autoservisi

Nepieciešama palīdzība vai atbilde uz jautājumu? Mūsu speciālisti palīdzēs un sniegs atbildi pēc iespējas ātrāk. Informācija par citiem saziņas veidiem un atsauksmju apstrādi atrodama šeit.

Datnes izmērs nedrīkst pārsniegt 10 MB.
Atļautie datņu veidi: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt xls xlsx ods zip csv htm edoc.

Nepieciešama palīdzība vai atbilde uz jautājumu?Mūsu speciālisti palīdzēs un sniegs atbildi pēc iespējas ātrāk - ne vēlāk kā 2 darba dienu laikā. Informācija par citiem saziņas veidiem un atsauksmju apstrādi atrodama šeit.

  • Karte Saraksts

    Sazinies ar mums izmantojot WhatsApp, darba dienās no 8:00 – 18:00.

    Spied šeit vai pievieno tālruņa numuru +371 275 222 75 saviem kontaktiem.

    Ja noticis negadījums, izsauc palīdzību uz ceļa spiežot šeit.
    Palīdzību uz ceļa vēl joprojām varēsi pieteikt arī zvanot 675 333 75

    *Pārliecinies, ka Tavā auto apdrošināšanas polisē ir iekļauts risks “Palīdzība uz ceļa”.